У Кремлі розповіли, коли відбудеться зустріч Трампа та Путіна

У Кремлі розповіли, коли відбудеться зустріч Трампа та Путіна

Помічник президента Росії Володимира Путіна Юрій Ушаков запевняє, що Білий дім запросив главу Кремля на зустріч.
"За кілька днів після зустрічі в Гельсінкі американська сторона вийшла з пропозицією про проведення наступного саміту у Вашингтоні наприкінці поточного року", - передає слова політика Reuters.
Пропозицію передав радник президента США з національної безпеки Джон Болтон, стверджує Ушаков. Росіяни поки не готуються до зустрічі, але мають розуміння, що вона погоджена.
Також зустріч можлива на саміті лідерів G20 у Буенос-Айресі наприкінці листопада - початку грудня або на інших міжнародних заходах, вважають у Кремлі.
19 липня прес-секретар Білого дому Сара Сандерс повідомила, що під час саміту у столиці Фінляндії Гельсінкі Трамп давав доручення Болтону запросити Путіна до Білого дому.
In Helsinki, @POTUS agreed to ongoing working level dialogue between the two security council staffs. President Trump asked @Ambjohnbolton to invite President Putin to Washington in the fall and those discussions are already underway.

Під час зустрічі у Гельсінкі Дональд Трамп і його російський колега Володимир Путін домовилися продовжити спільну роботу спеціалістів, які відповідають за національну безпеку. У серпні радник американського президента з національної безпеки Джон Болтон зустрінеться зі своїм російським колегою.

Related

Події у світі 7144244935772966022

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item