У Білому домі висловили ставлення до референдуму на Донбасі

У Білому домі висловили ставлення до референдуму на Донбасі
Білий дім не підтримує ідею Росії щодо референдуму на Донбасі після зустрічі президентів Дональда Трампа з Володимиром Путіним у Гельсінкі, Фінляндія.
"Адміністрація Трампа не розглядає можливість підтримки підтриманого Путіним заклику про референдум на Сході України", - повідомило агентство Associated Press.
Мінські домовленості 2015 року не передбачають проведення будь-яких референдумів, вважають у Білому домі. Наголосили, що референдум, проведений на непідконтрольній Україні території, не матиме легітимності.
"Адміністрація США не розглядає питання щодо підтримки проведення референдуму на Сході України", - заявив речник Ради національної безпеки Білого дому Гаррет Маркіс.
Агентсво AP прогнозує, що європейські союзники України теж виступлять проти російської ідеї провести референдум на тимчасово окупованих територіях Східної України.
Сполучені Штати дотримуються дуже жорсткої позиції щодо України. Президент США Дональд Трамп на зустрічі в Гельсінкі дав зрозуміти очільнику Росії Володимиру Путіну, що діяльність РФ на Донбасі не відповідає їхнім інтересам. Про це заявив Державний секретар США Майк Помпео.

Related

Події у світі 1534399233079736852

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item