Меркель привітала плани Трампа зустрітися з Путіним у Вашингтоні

Ангела Меркель
Канцлер Німеччини Ангела Меркель привітала плани президента США Дональда Трампа запросити президента РФ Володимира Путіна до Вашингтону, повідомляє DW.
Зокрема,  канцлер привітала зустріч і переговори президентів Росії і США, які відбулись на початку цього тижня у Гельсінкі, а також те, що Трамп запросив Путіна до Вашингтона.
"Завжди, коли ведуться переговори, - це добре для всіх", - сказала Меркель. Вона нагадала, що президент РФ не був в США з 2015 року, і заявила, що було б правильно продовжувати зустрічі лідерів двох країн.
16 липня в Гельсінкі за зачиненими дверима відбулася офіційна зустріч Дональда Трампа і Володимира Путіна. На підсумковій прес-конференції сторони відзначили прогрес у поліпшенні двосторонніх відносин.
Трамп заявив, що немає підстав вважати, що Росія організувала хакерські атаки під час президентських виборів у США в 2016 році, щоб допомогти йому перемогти. За його словами, Путін був "дуже переконливий" у своєму запереченні втручання в американські вибори.
Американські політики і більшість світових ЗМІ назвали результати переговорів провальними для Трампа - президента США звинувачують у слабкості і зраді інтересів країни.
Пізніше Трамп заявив, що обмовився в Гельсінкі про втручання Росії у вибори.

Related

Події у світі 1255682499701335211

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item