"Кадило крутиться - кеш мутиться" - кримські священики влаштовують незаконне паломництво

Кримські священики влаштовують незаконне паломництво

В окупованому Криму священики Московського патріархату влаштовують паломництво з порушенням законів України.
З 8 по 20 вересня паломницький відділ Сімферопольської та Кримської єпархії УПЦ (МП) влаштовує поїздку до православних святинь Росії та Білорусі, повідомила Релігійно-інформаційна служба Україна.
"Прочани автобусом прослідують за маршрутом: Сімферополь – Ростов-на-Дону – Курськ — Гомель — Брест (меморіал "Брестська фортеця") – Біловезька Пуща – Гродно — Жировичі – Мінськ – Меморіал "Хатинь" – Вітебськ – Смоленськ – Задонськ — Сімферополь", - йдеться у повідомленні.
Прочани перетинатимуть кордон у незаконний спосіб: з окупованого Криму поїдуть на територію РФ.
"До поїздки входить страхування, супроводжувач, ночівля, трапеза у монастирях, 3 ночівлі у готелях, екскурсії та музеї (за бажанням). Групу супроводжуватиме священик. У програмі можуть бути зміни "у зв'язку з непередбачуваними обставинами", - зазначається.
Законний в'їзд і виїзд із території окупованого Криму здійснюється через контрольні пункти "Каланчак", "Чаплинка" та "Чонгар". Порушення порядку перетину тягне адміністративну відповідальність.
На окупованих територіях Донбасу представники УПЦ МП Донецької та Маріупольської єпархії вербують бойовиків із прихожан.

Related

Події в Україні 1386446907049578820

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item