Жили на острові: знайшли 8-річну дівчинку, яка зникла із матір'ю

Жили на острові: знайшли 8-річну дівчинку, яка зникла із матір'ю
13 вересня поблизу Полтави правоохоронці знайшли 8-річну дівчинку. Разом із мамою зникла на початку вересня. 
Жили у наметі на річковому острові. Матір дитини ще шукають, повідомив у Facebook начальник відділу комунікації поліції області Юрій Сулаєв.
"У перші дні вересня до поліції Полтавщини за допомогою звернувся чоловік із Великобагачанського району. Він попросив розшукати його доньку із малолітньою онукою, які пропали безвісти. Розпочалися широкомасштабні пошукові заходи. Орієнтування про зниклих безвісти розіслані у всі підрозділи поліції Полтавщини та в сусідні області. З`ясувалось, що дитина, разом із матір`ю, проживала під Полтавою, у палатці. Як каже дівчинка: "на одному із островів". Це місце, де річка Коломак впадає у Ворсклу. Дитину виявили сьогодні у човні біля річки. З її пояснень, вони з мамою припливли до берега, щоб купити продуктів. Мама пішла шукати магазин, а дитина залишилася у човні разом із двома дворовими песиками. Собачки не лише зігрівали дитину, вони реально не підпускали дорослих, захищаючи свою господиню", - розповів Сулаєв.



Дитину забрали до реабілітаційного центру. Маму ще розшукують. Правоохоронці встановлюють, що штовхнуло її до такого вчинку.
5 днів шукали 17-річну Ірину Тищенко з міста Світловодськ Кіровоградської області. Вона зникла 31 серпня. Родичам залишила записку із словами "зі мною все нормально", телефон вимкнула.

Related

Суспільство 497133862656991149

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item