У Черкасах під час спроби вбивства затримали чоловіка

У Черкасах під час спроби вбивства затримали чоловіка
Чоловіка затримали під час замаху

Молодий чоловік намагався позбутися від бізнесвумен, щоб заволодіти її грошима. Вбивство він ретельно планував.


Правоохоронці затримали 26-річного жителя Черкас під час спроби вбивства 44-річної місцевої жительки. Про це в четвер, 13 вересня, повідомляє прес-служба Нацполіції Харківської області.

Відзначається, що в операції брали участь силовики з Харківської та Черкаської областей.
На початку вересня працівники поліції Харкова отримали інформацію про те, що невідомий за допомогою електронної пошти підшукує співучасника для скоєння вбивства жінки, з якою у нього "склалися близькі стосунки".

"Зловмисник мав намір позбутися від неї, щоб заволодіти грошовими коштами та іншими цінностями", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчі Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області відкрили кримінальне провадження за статтею про підготовку умисного вбивства.
Під час розробки оперативної інформації поліцейські встановили особу передбачуваної жертви.

Нею виявилася 44-річна жителька Черкас, яка має свій бізнес і володіє декількома стоматологічними кабінетами, матеріально добре забезпечена.

"Співробітники карного розшуку встановили особу, яка підшукує подільника для скоєння вбивства, під час проведення оперативної комбінації поліцейські з'ясували злочинні наміри зловмисника - план вбивства та його деталі - і ретельно задокументували весь процес", - сказано в повідомленні.

Під час затримання поліцейські вилучили у підозрюваного пневматичний пістолет Форт, гумові рукавички і бахіли, пластикові хомути і скотч для фіксації кінцівок, заздалегідь підготовлені для скоєння злочину.


Наразі підозрюваний знаходиться під вартою, тривають слідчі дії, спрямовані на документування злочинної діяльності та затримання інших осіб, причетних до скоєння такого злочину.

Нагадаємо, в Житомирській області чоловік зарізав дружину і скоїв суїцид. Поліція знайшла передсмертну записку.

Related

Гаряча новина 5018975236529120957

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item