Поліцейський розбив стілець об голову затриманого

Поліцейський розбив стілець об голову затриманого
У Харкові викрили чотирьох поліцейських, яких підозрюють в знущаннях над затриманими та вимаганні хабарів. Їм зокрема інкримінують перевищення службових повноважень, яке супроводжувалося насильством. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.
У липні цього року поліцейські несли службу на станції метро "Південний вокзал". Патрульні побачили чоловіка, який, похитуючись, виходив з метро. Вони підійшли до нього і почали пред'являти претензії, що він нетверезий. Чоловік намагався пояснити, що повертається з роботи додому і випив пляшку пива. Його силоміць затягли до поліцейської кімнати. Один з підозрюваних збив потерпілого з ніг, від чого той втратив свідомість. Коли чоловік прийшов до тями, інший патрульний кілька разів вдарив його в голову.
Іншому доставленому до поліцейської кімнати підозрювані розбили об голову стілець, били ногами та руками по тілу та голові. Відео нападу прокуратура виклала у мережу.
"Використовують класичну схему хороший-поганий, - коментує один з користувачів youtube. - Поганий б'є і йде, хороший розводить на "відкупись і швидше вали звідси". Роки йдуть, і нічого не змінюється. Ця схема використовувалася завжди. Ви думаете, товастий там найгірший? А ось і ні. Зазвичай найбільша гнида той, хто грає доброго. Мій друг не захотів у 2000-х стати поганим поліцейським, так ледве звільнився. Його пресували свої ж. Потім його напарник, який був спецом по ролі поганого, став заступником Шевченківського РОВС у Києві".
Також двічі задокументовано отримання хабарів. У першому випадку йшлося про тисячу гривень, у другому – тисячу гривень та три тисячі російських рублів. Гроші вимагали в приїжджих жінок. Одну запевнили, що не має права носити з собою документи матері. Лякали, що накладуть штраф або припинять виплачувати пенсію. Та на колінах благала "вирішити питання".
Трьох підозруваних утримують під вартою.
У Дніпрі зарізали співробітника прокуратури. Чоловіка знайшли у власній квартирі на вулиці Виконкомівській, 24а. У загиблого було ножове поранення в серце.

Related

Суспільство 1572960536878974108

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item