Вибухи на арсеналі: останні новини та відео, що відбувається навколо

Вибухи на арсеналі: останні новини та відео, що відбувається навколо
Склади поблизу Ічні підірвали у 4 місцях арсеналу. Про це на брифінгу в Києві сказав заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України Родіон Тимошенко.
"Пожежею було охоплено 5 сховищ. В результаті проведених заходів інтенсивність вибухів значно зменшилась, що дозволило проведення розвідки осередків пожежі за допомогою танку. Для того, щоб уточнити завдання на подальші дії. На даний момент територія має велике задимлення, важко встановити, проводити візуальну розвідку, але можу сказати, що пожежею охоплено не більше 10% арсеналу. Перевіряється кілька версій події, зокрема версія про можливе вчинення диверсії. За даними оперативної групи генерального штабу, яка провела опитування часових на постах, підтверджено факт вибухів, тобто підриву, у чотирьох місцях арсеналу, при чому ці вибухи були в різних місцях арсеналу, внаслідок чого виникла пожежа", - сказав він.
Також Родіон Тимошенко сказав, що протягом останнього часу з території арсеналу вивезли близько 50 відсотків боєприпасів великого калібру, що зберігались на відкритій місцевості.
На складах в селищі Дружба Ічнянського району Чернігівській області вибухає стратегічний запас боєприпасів, які не виробляються в Україні. Ідеться про дефіцитні снаряди для 122 мм гаубиць, снаряди для реактивних систем "Град".

Related

Події в Україні 1799756752299873770

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item