Facebook заблокував сторінку центру, який брав аналізи у Зеленського

Соцмережа Facebook заблокувала сторінку медичного центру Eurolab, співробітники якого раніше взяли аналізи у кандидата у президенти Володимира Зеленського.
Про це УП підтвердили у самому медичному центрі.
За інформацією співробітниці Eurolab, їхню сторінку заблокували "у зв'язку з активністю".
"Активне листування було і тому у Facebook є таке, що вони блокують сторінку", - розповіли у медцентрі.
"Треба зв'язатися з Facebook, це не так швидко, дзвонити ж туди нікуди, це все через листування, тому як тільки буде інформація, то відразу ж викладемо на сторінці, коли розблокується, або дамо коментар на нашому сайті", - зазначили у Eurolab.
У центрі додали, що вже зв'язалися із адміністрацією соцмережі, щоб розблокувати сторінку.
Нагадаємо:
  • Кандидати у президенти Володимир Зеленський та Петро Порошенко, які пройшли у другий тур виборів, влаштували показову здачу аналізів перед дебатами. Зеленський здав кров у "Євролабі", а Порошенко – кров, сечу й волосся у медпункті НСК "Олімпійський".
  • Через кілька годин результати аналізів Зеленського і Порошенка стали відомі. 
  • При цьому Зеленський оприлюднив документ, на якому датою здачі аналізу значилося 2 квітня, а трохи пізніше - з датою 5 квітня. У клініці "Євролаб" пояснили, що в результатах помилково вказали невірну дату забору крові, а сам кандидат прокоментував це так: "В нашій історії з аналізами стався казус".
  • У штабі Порошенка заявили, що Зеленський здав аналізи на алкоголь і наркотики не як належить - мав би здати на тест і волосся, адже воно зберігає сліди наркотичних речовин близько 90 днів.

Related

Технології 8315000544632613121

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item