Гороскоп на 14 липня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14 липня 2019 року.

Гороскоп на 14 липня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен
Для Овнів це день відпочинку та свободи. Багатьох Овнів ніщо не буде тримати вдома. Добре провести цю добу на природі, наприклад, організувати шашлики або відправитися на велопрогулянку. Також, день підживлює старі мрії. Під впливом сьогоднішньої атмосфери ви можете знову почати думати про далекі країни, вільне життя, еміграцію, зміну клімату або інший зовнішній спосіб розширення своїх можливостей.
Телець
Сьогодні Тельцям не варто боятися стати безпечніше, залишити щось на відкуп нагоди. Ретельному розрахунку краще віддати перевагу пориву натхнення. Піклуватися заздалегідь варто лише про життєво важливе, наприклад, запас пиття в спекотний день. Елемент непередбачуваності змістить звичні акценти і допоможе психологічному перезавантаженню. Не варто чекати від своїх і чужих дій конкретної вигоди: це день безкорисливості.
Близнюки
Сьогодні для Близнюків важливі їхні емоції, культурний або духовний простір. Щоб ця доба пройшла гармонічно, важливо залишатися її частиною. Наприклад, бути на одній хвилі зі своєю групою або розділяти цінності свого партнера. Це відповідний день для виїзних заходів, огляду визначних пам'яток, романтичних побачень. Цільові зустрічі і поїздки краще вранці.
Рак
Цей день мотивує Раків на добрі справи та інші пориви з нематеріальним благородним відтінком. Якщо мова йде про самопочуття, то цілющий ефект обіцяють не тільки ліки. Позитивний вплив надасть надихаюча атмосфера, безкорислива турбота, великодушний жест, моральна підтримка, духовна свобода, присутність друга. Не варто захоплюватися в цю добу строгою дієтою та іншими жорсткими заходами.
Лев
День схиляє Левів до ролі вчителя або учня, а також робить з них ідеалістів і романтиків. Можлива тяга до таємних знань, безкорисливих вчинків, служіння вищим силам, духовній любові. Добре провести час з тими, кому ви можете передати свою мудрість, або з тими, від кого самі готові її прийняти. Якщо ж ви байдужі до «тонких матерій», варто використовувати цю добу для безтурботного відпочинку.
Діва
Дівам в цю добу важливо опинитися там, де вони відчувають себе як вдома. Найщасливіші Діви знову переконаються, що немає нічого краще батьківщини, родини і власного житла. Якщо вам важко знайти однодумців поруч, ви можете знову звернутися думками туди, де сподіваєтеся їх зустріти, наприклад, задуматися про еміграцію. Навіть у випадковому місці або в гостях сьогодні можна розраховувати на гостинність.
Терези
Сьогодні обставини набагато частіше працюють на плани Терезів, що вступають з ними в суперечність. Попри вдале розташування світил, зірки не радять програмувати себе на ті чи інші дії заздалегідь. З причини, яку небеса вам озвучувати не збираються, в цей день ви опинитеся куди успішніше і залишитеся куди більше задоволені всім, що відбувається, якщо будете діяти спонтанно.
Скорпіон
Цей день схиляє Скорпіонів до щедрості і марнотратства. Одночасно, він може посилити тягу до споживання або показусі. При цьому багато Скорпіонів умудряться виправдати свої завищені апетити благими намірами, причому зуміють переконати в правоті своїх аргументів не тільки оточуючих, але й самих себе. Залишається сподіватися, що витрачені сьогодні кошти дійсно підуть на добру справу.
Стрілець
День підживлює життєлюбність Стрільців і зміцнює їх віру в прихильність фортуни. А ось енергія протягом доби може танути, наміченими справами краще зайнятися з ранку. Також, сьогодні багатьом Стрільцям може виявитися до вподоби усамітнення: воно допоможе їм розслабитися, прислухатися до себе або спокійно подумати про важливе. Не виключається потурання своїм поганим звичкам, можливі проблеми з почуттям міри.
Козеріг
Козерогам сьогодні принесе користь усамітнення з позитивним відтінком. Створити для нього відповідну атмосферу вам допоможе перебування далеко від буденності. Наприклад, в красивому куточку природи або в екзотичному місці з культурно-історичними коренями. Вашу увагу можуть привернути вічні цінності, чужі звичаї або нерозгадані до цього часу таємниці минулого. Зіграє роль моральний або духовний пласт подій.
Водолій
Сьогодні Водоліїв манить майбутнє, але щоб точно побачити його обриси, багатьом представникам знаку необхідно в черговий раз звернутися до минулого. Зірки підказують, що в цю добу не варто вести дебати, а також намагатися озвучувати свої передчасні здогадки: є речі, які важко висловити вголос. Куди важливіше опинитися серед однодумців, які зрозуміють вас без зайвих слів.
Риби
Ця доба підживлює надії і амбіції Риб, але дає мало енергії для продуктивних дій. Не час для грандіозних справ: порив ентузіазму швидко вичерпається. Найбільш активні Риби ризикують опинитися в глухому куті в силу обставин. День буде комфортним, якщо ви не втрачаєте зв'язок з реальністю: зберігши оптимізм і мотивацію, ви приймете як належне тимчасовий розрив між бажаним і дійсним.

Related

Цікаво 8402737060271606088

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item