Вбивства дівчаток в Румунії: глава МВС звільнився, не пропрацювавши тижня

Ніколає Мога Ніколає Мога подав у відставку через шість днів після призначення через резонансну справу про вбивства дівчат-підлі...

Вбивства дівчаток в Румунії: глава МВС звільнився, не пропрацювавши тижня
Ніколає Мога

Ніколає Мога подав у відставку через шість днів після призначення через резонансну справу про вбивства дівчат-підлітків.

Глава МВС Румунії Ніколає Мога подав у відставку через шість днів після призначення на посаду на тлі резонансної справи про вбивства дівчат-підлітків. Про це повідомляє Hotnews.
"Після розмови, яку я провів сьогодні вранці з прем'єр-міністром Віорікою Денчіле, я прийняв рішення піти з посади міністра внутрішніх справ. Я прийняв це рішення, щоб зберегти престиж відомства після поганої роботи окремих його працівників, які були звільнені або покарані" - сказав Мога.
За його словами, протягом шести днів, які він очолював міністерство, було зроблено все можливе для виявлення винних у справі про вбивства дівчат.
"Я вірю чесним і професійним людям в міністерстві, що вони зможуть завершити роботу, яку ми почали разом. Ми повинні забезпечити, щоб такі події більше не повторилися в майбутньому", - сказав Ніколає Мога.
Нагадаємо, раніше через резонансне вбивство дівчинки, яка тричі телефонувала в службу порятунку, звільнили главу поліції. Телефоном вона стверджувала, що її побив і зґвалтував чоловік, який підібрав її по дорозі, коли вона добиралася автостопом.
Пізніше місцеві ЗМІ повідомили, що вбивця затриманий і заарештований. Під час обшуку серед бетонних конструкцій, металевих бочок і заповнених водою ям співробітники правоохоронних органів виявили згорілі останки щонайменше чотирьох людських трупів. Олександра (15 років) і Міхаела (19 років) стали останніми жертвами 57-річного автомеханіка на ім’я Георге Дінке.

Related

Події у світі 3316963820396059285

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item