Справа Шеремета: Зеленський вимагає звіт силовиків

Владимир Зеленский 23 июля заслушает отчет силовиков по делу Павла Шеремета Українська спільнота вже давно має отримати відповід...

Владимир Зеленский 23 июля заслушает отчет силовиков по делу Павла Шеремета

Українська спільнота вже давно має отримати відповідь на питання "Хто вбив Павла?", вважає глава держави.

 
Президент України Володимир Зеленський чекає від правоохоронних органів 23 липня доповіді про процес розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це глава держави написав на своїй сторінці у Facebook у суботу, 20 липня.
 
"23 липня (у вівторок, - ред.) прошу зібратися Генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, голову Національної поліції і голову СБУ та доповісти про хід розслідування. Запрошую на зустріч журналістів", - написав Зеленський.
 
За його словами, розкриття вбивства Павла Шеремета попередній президент і правоохоронні органи називали "справою честі". Уже минуло три роки, а питань залишається більше, ніж відповідей, вважає Зеленський.
 
"Українська спільнота вже давно має отримати відповідь на питання "Хто вбив Павла?"- додав він.
 
Генпрокурор Юрій Луценко вже відреагував на пост Зеленського. За його словами, у справі вбивства Шеремета робиться все можливе - допитано сотні людей, залучено іноземних фахівців, а також є "гарячі версії".
 
Нагадаємо, Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху його автомобіля в центрі Києва. У Генпрокуратурі загибель журналіста назвали вбивством.
 
Незважаючи на наявність відеозаписів з виконавцями вбивства журналіста, правоохоронці кажуть, що у них недостатньо доказів для розкриття справи.
 
А в поліції заявили, що слідство встановило людину, яка може бути причетною до вбивства Шеремета, але її ще потрібно ідентифікувати.

Related

Політика 3106995254233139032

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item