На NewsOne відповіли Зеленському щодо телемосту

На NewsOne відповіли Зеленському щодо телемосту
Генпродюсер NewsOne Василь Голованов

Василь Голованов запропонував президенту зустрітися через скасований телеміст з Росією.

 
Генпродюсер телеканалу NewsOne Василь Голованов пояснив, що телеміст між Україною і Росією замислювався як розмова звичайних людей без політики. Також він запропонував президенту Володимиру Зеленському зустрітися і відповісти на його питання з цього приводу. Про це Голованов написав у Facebook у понеділок, 8 липня.
 
"Телеміст замислювався як журналістський проект без політики. Без присутності в студії політологів, політиків, пропагандистів. Без тих, хто міг би засумніватися в тому, що Крим і Донбас - це Україна. На каналі NewsOne, у всій нашій команді, позиція з цього питання жорстка і безкомпромісна", - написав він.
 
Ведучий також підкреслює, що журналістський телеміст - це чесна розмова звичайних людей. "Без політики, без політиків. Без підставних людей у студії. Адже перевірити зараз можна кожного і дізнатися, чи дійсно людина в студії постраждала, чи то найнятий актор. У наших студіях повинні були бути звичайні люди, які хочуть поговорити і задати питання", - пише Голованов.
 
Генпродюсер підкреслює, що канал планував такі діалоги не лише з українцями в Росії, але і українцями в США, Канаді та країнах-членах ЄС. "На жаль, зараз канал піддався масованій атаці. Мітинги - ми до них звикли. Але погрози фізичної розправи над журналістами, членами їх сімей - це все виходить за рамки правової держави", - вважає генпродюсер.
 
"Володимире Олександровичу, ви критикували Петра Порошенка за слово "маріонетка" в вашу сторону. Так-ось, команда NewsOne не маріонетки кого-небудь. Ви можете в цьому переконатися, зустрівшись з усією нашою командою. Ми готові відповісти на ваші запитання. Сподіваюся, ви готові відповісти і на наші запитання. Сподіваюся, буде ще не надто пізно", - резюмував Голованов.
 
Як повідомлялося, телеканал NewsOne, який входить у медіа-групу Віктора Медведчука, і російський державний телеканал мають намір провести 12 липня спільний телемарафон "Треба поговорити".
 
Через телеміст СБУ попросила президента Володимира Зеленського скликати РНБО. Сам президент засудив телеміст і звернувся з пропозицією про переговори до президента РФ Володимира Путіна.
 
Пізніше на телеканалі заявили, що скасували проведення телемосту через "прямі погрози фізичною розправою відносно журналістів і їх близьких".
 
Генпрокуратура завела справу через телеміст за статтею Держзрада і має намір допитати як співробітників, так і власника телеканалу.

Related

Суспільство 6229763838489569999

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item