Смерті на Донбасі: Зеленський телефонував Макрону

Смерті на Донбасі: Зеленський телефонував Макрону
Володимир Зеленський і Еммануель Макрон під час зустрічі в Парижі

Глава Україської держави терміново скликає учасників "нормандського формату" на зустріч щодо Донбасу.

Президент Володимир Зеленський провів переговори по телефону з французьким лідером Еммануелем Макроном, якому повідомив про сьогоднішню розмову з Володимиром Путіним і загибеллю військових на Донбасі. Про це повідомляє Офіс глави держави в середу, 7 серпня.
Він поінформував Макрона про нові втрати української армії на фронті, попри перемир'я і зазначив, що це не перший обстріл з боку супротивника, який має на меті зрив мирного процесу, розпочатого українською стороною. Президент України також розповів про інші кроки, спрямовані на мирне врегулювання конфлікту на сході України, зокрема, про відновлення інфраструктури, обмін полоненими.
Володимир Зеленський повідомив про свою розмову з президентом РФ Володимиром Путіним сьогодні вранці, під час якої закликав до виконання зобов'язань з припинення вогню, повернення моряків та інших полонених.
Президент України закликав лідерів країн "нормандської четвірки" терміново зібратися для збереження мирного процесу, узгодження наступних кроків, спрямованих на остаточне рішення конфлікту.
Нагадаємо, 7 серпня на Донбасі загинули чотири бійці ЗСУ.
У зв'язку з цим президент України Володимир Зеленський закликав лідерів країн-учасниць нормандського формату зібратися для відновлення переговорів щодо ситуації на Донбасі.

Related

Політика 4266281707164847603

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item