У Telegram з'явились нові функції - що змінилось

У Telegram з'явились нові функції - що змінилось

Месенджер Telegram додав можливість надсилати повідомлення без звуку, навіть якщо він включений у додатку адресата.
Для цього потрібно буде затримати кнопку "відправити". Функція буде корисна тим, хто боїться розбудити співрозмовника, повідомляє "Громадське".
Адміністратори груп отримали функцію Slow Mode. Із нею учасники групи будуть відправляти повідомлення лише з обраним адміністратором інтервалом. Це допоможе боротися зі спамерами у чатах.
При перемотуванні відео тепер будуть відображатися мініатюрні прев'ю. Вони допоможуть знайти потрібний момент. Якщо додати у підпис до відеозапису мітку часу, вона автоматично виділиться як посилання. З'явилися анімовані емодзі.
Розробники оновили меню вкладень для Android. Прев'ю стали більшими. Це спростить вибір фотографій та відео. Перегорнувши вниз, можна побачити всю галерею. Користувачі iOS тепер можуть вибирати різні кольори для нічних тем.
Щоб користуватися новими функціями на мобільних пристроях месенджер потрібно оновити до версії 5.10, а на Windows і macOS до 1.8.
Чистий прибуток найбільшої у світі соціальної мережі Facebook у першому півріччі 2019-го впав удвічі порівняно з аналогічним періодом 2018 року — до $5,04 млрд.

Related

Технології 3229170584070789266

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item