Шарпала мікрофон і розмахувала руками: журналісти показали повне відео з прес-секретарем Зеленського

Шарпала мікрофон і розмахувала руками: журналісти показали повне відео з прес-секретарем Зеленського
Журналісти "Схеми: корупція в деталях" опублікували повне відео, на якому прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель перешкоджає роботі їхнього колеги Сергія Андрушка.
Так журналісти відреагували на заяву Мендель про те, що журналіст ніби-то кидався сам.
На відео видно, як Мендель шарпає мікрофон журналіста, махає руками і разом з охороною обступає його. Андрушка відштовхують.
Заяви Мендель журналісти назвали маніпуляціями.
"Задля уникнення маніпуляцій з боку представників Офісу президента і речниці Зеленського, редакція "Схем" публікує повне відео спілкування Сергія Андрушка з Юлією Мендель та спроб нашого журналіста отримати позицію керівника ОП Богдана і глави держави щодо фактів, встановлених редакцією під час проведення розслідування "Андрій Богдан. "Незаслужене" звання та грамота від Азарова в розпал Майдану", - заявляють представники ЗМІ.
За перешкоджання законній професійній діяльності журналістів передбачена кримінальна відповідальність. Карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Журналісти повідомляли, що голова Офісу президента Андрій Богдан був одним із членів делегації уряду Азарова, яка літала до Росії 2013 року за день до оголошення про припинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Related

Політика 7055656560183255664

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item