Назвали продукти, які точно псують секс

Назвали продукти, які точно псують секс
Секс може різнитися з одним і тим же партнером. Справа не тільки в техніці та настрої. Важливу роль відіграє й їжа, з'їдена перед сексом.
Яка саме, далі у статті.
Фастфуд
Важка їжа типу нагетсів, картоплі фрі і морозива зіпсує бурхливу ніч. Треба обирати - якісний секс або бургери.
Сир
Сири з пліснявою покращують сексуальне життя. Але часте їх вживання може змінити гормональний фон. Через цей продукт може уповільнитися процес вироблення гормонів, що впливають на твоє статеве життя, це - естроген, тестостерон і прогестерон.
Бобові продукти
Беззаперечно, ці продукти корисні через клітковину та антиоксиданти, але водночас важкі. Викликають здуття живота та містять фітоестрогени, які витісняють тестостерон як і соєві продукти. Це і знижує лібідо.
Консервовані продукти
Часте вживання цих продуктів впливає на вироблення тестостерону, що негативно позначається на роботі серцево-судинної системи. І зменшується прилив крові до статевих органів. Це точно не на користь сексу.
Попкорн
Цей продукт постійно супроводжує фільми і піднімає настрій. Але не налаштовує на пристрасний сексуальний вечір.
Які продукти чоловікам і жінкам варто додати в повсякденний раціон для підвищення сексуальної активності - секрети від секс шоп "Насолода".
В якому стані знаходиться ваше лібідо? Чи часто Ви чуєте "давай не сьогодні"? І чи пам'ятаєте ви коли був останній раз? Для тих, хто знайомий з такою ситуацією, ми склали ТОП продуктів-афродизіаків, які обов'язково варто купити наступного разу в магазині! Далі у статті.

Related

Здоров'я 7802460658543349233

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item