В Антикорупційний суд надійшла перша справа

В Антикорупційний суд надійшла перша справа
В Антикорупційному суді очікують на надходження близько трьох тисяч справ

Антикорупційна прокуратура передала на розгляд суду обвинувальний акт про привласнення коштів Державного науково-дослідного і проектного інституту титану.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) у четвер, 5 вересня, направила у Вищий антикорупційний суд України (ВАСУ) перший обвинувальний акт, повідомляє пресслужба САП.
"САП затвердила і направила у ВАСУ обвинувальний акт стосовно колишнього першого заступника генерального директора Державного науково-дослідного і проектного інституту титану, який звинувачується в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК", - йдеться в повідомленні.
 
Слідство встановило, що протягом 2012-2013 років службовець у змові з іншими особами перерахував з держпідприємства 1,258 млн на рахунок офшорної компанії на Британських Віргінських островах за роботи і послуги, які не надавалися.
 
Під час досудового розслідування підозрюваний перебував під цілодобовим домашнім арештом.
 
Нагадаємо, сьогодні офіційно запрацював Антикорупційний суд. Його голова Олена Танасевич повідомила, що суд отримає близько трьох тисяч справ, з яких від антикорупційних відомств - менше 200.

Related

Події в Україні 4308218476288421074

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item