Названо продукт, що знижує ризик серцевих захворювань

Названо продукт, що знижує ризик серцевих захворювань
Вчені назвали продукт, що знижує ризик серцевих захворювань

Якщо регулярно вживати в їжу несолоні горіхи, то можна знизити ризик смерті від серцево-судинних захворювань.

 
Іранські вчені назвали продукт, що знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, йдеться на сайті Європейського товариства кардіологів.
 
Як стало відомо, таким продуктом є горіхи.
 
За словами вчених, якщо вживати горіхи два рази в тиждень, то на 17% знижується ризик смерті від серцевих захворювань.
 
Найкраще вживати фундук, мигдаль і волоський горіх, радять дослідники.
 
Нагадаємо, раніше вчені назвали допоміжний при зниженні ризику інфаркту продукт. Крім того було знайдено простий спосіб зберегти здоров'я серця.

Related

Здоров'я 4987977119173155207

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Свобода слова

Радіо

Варто подивитись

Виберіть бажане відео, натиснувши "PLAYLIST" у лівому кутку цього програвача.

Facebook

Зараз на сайті

Нас відвідали

Яндекс.Метрика
item