Названо продукт, що знижує ризик серцевих захворювань
https://povnatorba.blogspot.com/2019/09/blog-post_4.html
Якщо регулярно вживати в їжу несолоні горіхи, то можна знизити ризик смерті від серцево-судинних захворювань.
Іранські вчені назвали продукт, що знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, йдеться на сайті Європейського товариства кардіологів.
Як стало відомо, таким продуктом є горіхи.
За словами вчених, якщо вживати горіхи два рази в тиждень, то на 17% знижується ризик смерті від серцевих захворювань.
Найкраще вживати фундук, мигдаль і волоський горіх, радять дослідники.
Нагадаємо, раніше вчені назвали допоміжний при зниженні ризику інфаркту продукт. Крім того було знайдено простий спосіб зберегти здоров'я серця.