Велика Британія та Україна страждають від російської агресії - експерт

Перші візити на міжнародному рівні не бувають переломними. Це знайомство. Тож не варто так чекати зустрічі Трампа та Зеленського. Про...

Велика Британія та Україна страждають від російської агресії - експерт

Перші візити на міжнародному рівні не бувають переломними. Це знайомство. Тож не варто так чекати зустрічі Трампа та Зеленського.
Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить політолог Костянтин Батозський.
"У Трампа скоро вибори. І Україна неочікувано стала гравцем на цьому полі. Мовляв, наші правоохоронні органи мають компрометуючу інформацію на сина Джо Байдена, одного з головних конкурентів чинного президента. Гантер Байден був членом ради директорів компанії "Бурізма". Її заснував міністр часів Януковича Микола Злочевський.
Трамп - бізнесмен. Його формат розмови — параметри тієї чи іншої угоди. Маємо заводити в Україну технології й інвесторів. У тому числі компанії, які мають досвід роботи на небезпечних територіях в Іраку й Афганістані. Американці зацікавлені, щоб ми купували у них зброю", - вважає експерт.
За його словами, наступний візит президент Зеленський мав би здійснити до Великої Британії.
"До Брекзіту треба ставитись прагматично. Є ризик, що в умовах "жорсткого брекзіту" країні не вистачатиме тієї ж аграрної продукції. Ми повинні стояти перші в черзі на постачання в Великобританію будь-чого і будь-коли. Також маємо грати на зовнішньополітичних амбіціях британської влади, одного з підписантів, до речі, Будапештського меморандуму. В решті решт ми страждаємо від агресії однієї країни – Росії. Масштаби, звісно, різні, але агресор – спільний", - додає політолог.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item