В аліментника за борги конфіскували яхту

В аліментника за борги конфіскували яхту
Яхту конфіскували за борги з аліментів

Колишній власник яхти заборгував синові понад 123 тисячі гривень аліментів. При цьому чоловік стверджує, що яхту у нього відібрали незаконно.

 
На OpenMarket продали з аукціону яхту, власник якої накопичив борги зі сплати аліментів - чоловік заборгував своєму синові понад 123 тисячі гривень. До цієї суми додався штраф, і загальний розмір заборгованості склав майже 184 тисячі гривень, повідомляє Сегодня.
 
В ході аукціону конфіскована у киянина яхта Ліберта подорожчала на 46,4 тис. гривень від стартової ціни - до 263 тис. гривень.
 
"На продаж було виставлено самохідну вітрильну яхту ТП-890 з бортовим номером ГАП-3843-К під назвою Liberta, 2015 року випуску", - повідомила прес-служба торгового майданчика.
 
Колишній власник яхти і боржник з аліментів не вважає себе винним і стверджує, що яхту - мрію дитинства - забрали незаконно. Чоловік запевняє, що довгий час давав колишній дружині гроші готівкою, що не було ніде зафіксовано. Після 2017 року чоловік, за його словами, серйозно захворів і вже не зміг платити, а колишня дружина не пішла на поступки.
 
Нагадаємо, за минулий рік з неплатників аліментів стягнули понад чотири мільярди гривень.
 
Як повідомлялося, в Україні неплатників аліментів будуть працевлаштовувати.
 

Related

Суспільство 890911331820018910

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item