Сполучення із Кримом не відновлюється - міністр

Сполучення із Кримом не відновлюється - міністр
На КПВВ Чонгар і Каланчак завершується будівництво

Ідеться про перевезення пасажирів зі станцій на КПВВ Чонгар і Каланчак по території України, а не через адміністративний кордон із Кримом.

 
Влада України не має наміру відновлювати транспортне сполучення з анексованим Кримом. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій на своїй сторінці у Facebook у неділю, 29 вересня.
 
"За дорученням президента України завершується будівництво КПВВ Чонгар і Каланчак. Поряд із КПВВ облаштовують станції, з яких українські перевізники перевозитимуть пасажирів по території України, повторю - українські перевізники виключно по Україні", - підкреслив міністр.
 
За словами міністра, не йдеться про відновлення якихось рейсів до/із Криму, який зараз контролюється російськими військами.
 
"Ідеться про створення людських умов для пасажирів, які будуть мати можливість на станції біля КПВВ сісти в автобус легального українського перевізника і їхати далі по Україні. Хто хоч раз був на Чонгарі, а не бореться за звільнення Криму виключно з дивана у Facebook, зрозуміє", - зазначив Криклій і нагадав, що "Крим - це Україна".
 
Раніше повідомлялося з посиланням на Владислава Криклія, що на адміністративному кордоні із Кримом після облаштування пропускних пунктів Чонгар і Каланчак запустять легальні пасажирські перевезення.
 
На сьогодні через адміністративний кордон із Кримом не ходить жоден державний транспорт.
 

Related

Суспільство 3399198952053301888

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item