Саудівський принц пояснив провал Patriot під час атаки на НПЗ

Саудівський принц пояснив провал Patriot під час атаки на НПЗ
Мухаммед бен Салман Аль Сауд назвав атаку на підприємства Saudi Aramco "дурістю"

Американські ракетні системи Patriot та Hawk не призначені для знищення безпілотників.

Наслідний принц і міністр оборони Саудівської Аравії Мухаммед бен Салман Аль Сауд заявив, що атака на підприємства компанії Saudi Aramco 14 вересня була успішною тому, що його країні загрожують з усіх боків і важко охопити все повністю. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу CBS.
За словами принца, включені в протиповітряну оборону королівства американські ракетні системи Patriot і Hawk не призначені для знищення безпілотників.
"Саудівська Аравія розміром практично з континент. Вона більша, ніж вся Західна Європа. Існують загрози з усіх боків. Важко охопити все повністю", - зазначив принц.
Також він назвав атаку на підприємства Saudi Aramco "дурістю".
"Тільки цілковитий дурень буде намагатися перешкодити експорту нафти, що забезпечує лише 5% світового ринку", - наголосив бен Салман Аль Сауд.
Також телеканал CBS опублікував нове відео масованого удару по заводах Saudi Aramco. Воно було знято камерами відеоспостереження.
Раніше в США пояснили провал Patriot внаслідок атаки на нафтові об'єкти саудитів. "Навіть найкращі системи в світі не завжди збивають цілі", - заявив держсекретар США Макс Помпео.

Related

Події у світі 6792552844827184253

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item