Під Києвом чоловік три доби ґвалтував і бив подругу співмешканки

Під Києвом чоловік три доби ґвалтував і бив подругу співмешканки

У Броварах на Київщині 54-річний чоловік зачинив у квартирі 51-річну знайому з інвалідністю та 3 дні бив її та ґвалтував.
Катування для жінки скінчилися, коли додому повернулася співмешканка чоловіка і побачила побиту подругу, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.
"51-річна жінка, яка має інвалідність І групи, стала жертвою свого знайомого. Зловмисник запросив її до себе в гості, оскільки жінка товаришувала з його співмешканкою. Не вбачаючи небезпеки, вона погодилася. Однак товаришки у квартирі не було, а чоловік зачинив двері на ключ. Три дні він утримував свою жертву проти її воли, ґвалтував і бив", - сказано у повідомленні.
Постраждалу госпіталізували з переломом плечової кістки, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітини.
Ґвалтівника затримали. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Із квартири поліцейські вилучили речові докази - речі потерпілої. Слідство триває.
Поблизу села Кам'янка Дворічанського району на Харківщині 27-річну жінку зґвалтував на рік молодший знайомий. Про злочин до поліції повідомила матір потерпілої.

Related

Суспільство 5258895114549788370

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item