Житель Донецької області молотком убив батьків

Житель Донецької області молотком убив батьків
Під час сварки чоловік убив батьків молотком

У поліцію зателефонував сам чоловік і повідомив, що скоїв "страшний вчинок". Як виявилося, під час сварки він убив своїх батьків.

У Донецькій області чоловік під час сварки убив своїх батьків молотком. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції області.
"Вчора, 11 жовтня, в поліцію зателефонував чоловік і повідомив, що зробив "страшний вчинок", однак, який саме, пояснити не зміг. Як виявилося, під час сварки він убив своїх батьків", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що злочин стався близько 12.00 в одному з населених пунктів Мангушського району. Встановлено, що між сином і його батьками виник побутовий конфлікт, а згодом перепалка отримала важкі наслідки.
"Чоловік завдав 69-річним родичам удари молотком, несумісні з життям. Прийшовши до тями, чоловік зателефонував у поліцію", - розповіли в поліції.
На місці події працювала слідчо-оперативна група Мангушського відділення поліції. Речові докази вилучили та направили на експертизу. За фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зараз злочинець затриманий згідно зі ст. 208 Кримінального-процесуального кодексу України.
Чоловікові загрожує або позбавлення волі до 15 років, або довічне ув'язнення.
Раніше повідомлялося, що в Торецьку покупець убив продавчиню через політичні розбіжності.

Related

Гаряча новина 7300554312673315234

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item