В Одеській області школярі жартома вбили безхатька

В Одеській області школярі жартома вбили безхатька
Підлітки виховуються в неблагополучних сім'ях

Двоє 12-річних підлітків закидали чоловіка камінням і палицями, залишивши вмирати. Неповнолітнім зловмисникам загрожують примусові виховні заходи.

У місті Біляївка Одеської області затримано двох підлітків, яких підозрюють у вбивстві безпритульного чоловіка заради розваги. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.
Цього тижня в сквері біля насосної станції було виявлено тіло невідомого чоловіка з ознаками насильства. Згідно з висновком лікарів, його смерть наступила в результаті перелому черепа. Поліцейські встановили особу загиблого - він виявився місцевим безхатьком.
Як зазначається, правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження, опитали можливих свідків події, відпрацювали всіх, хто міг бути причетний до злочину. В результаті, поліцейські встановили підозрюваних, які жорстоко розправилися з 56-річним чоловіком - двох 12-річних підлітків.
"Гуляючи ввечері на вулиці, вони побачили, як той риється в сміттєвому баку, і вирішили "пожартувати". Деякий час підлітки переслідували потерпілого, закидаючи його камінням і палицями, а коли він, закривавлений, упав, пішли", - розповіли в главку.
У ході санкціонованого обшуку за місцями проживання неповнолітніх поліцейські вилучили одяг, в якому підозрювані були в день вбивства. На цих речах - кров.
Встановлено, що ці підлітки виховуються в неблагополучних сім'ях, які перебувають на обліку в соціальних службах. Їхні батьки неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Як зазначили в поліції, враховуючи, що зловмисники не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, буде вирішуватися питання про застосування до них примусових заходів виховного характеру.
Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі підлітки на камеру били школярок. Група підлітків спочатку побила одну дівчину, потім взялася за іншу. В результаті одну із жертв госпіталізували з численними травмами рук, тіла і обличчя.

Related

Гаряча новина 4449484994235674838

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item