Харківська міськрада підтримала формулу Штайнмаєра

Харківська міськрада підтримала формулу Штайнмаєра
Міськрада Харкова

Міськрада Харкова першою підтримала імплементацію формули Штайнмаєра. Раніше проти неї виступили низка міських і обласних рад.

Міськрада Харкова в середу, 16 жовтня, прийняла звернення до президента, Верховної Ради і депутатів місцевих рад на підтримку формули Штайнмаєра, повідомляє MediaPort.
"Ця заява, яку я зачитав, щоб було зрозуміло, і ми могли обговорити, то це звернення обумовлене загостренням внутрішньої ситуації в Україні. Ми бачимо, що було в Харкові, Києві, інших областях України. Є звернення депутатів Львівської, Тернопільської областей зовсім іншого порядку, і до нас також виходили з пропозиціями прийняти... Оскільки ми підтримуємо президента України..., тому ми винесли дане звернення на сесію міськради, я прошу його підтримати", - сказав мер міста Геннадій Кернес і поставив питання на голосування.
Звернення підтримали 53 депутати міськради, 12 - проти.
У зверненні йдеться про те, що формула є "єдиним шляхом до припинення війни".
Як повідомляється, міськрада вимагає від політиків усіх рівнів припинити інсинуації навколо формули Штайнмаєра і припинити акції Ні капітуляції. Міськрада своїм зверненням свідчить про повагу президенту і підтримує зусилля із повернення в Україну миру.
Раніше звернення проти імплементації формули Штайнмаєра прийняли депутати Чернівецької, Черкаської, Хмельницької, Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської облрад, а також міськрад Херсона, Кропивницького, Дрогобича, Ковеля, Сум, Львова, Луцька та деяких інших.

Related

Події в Україні 2227345400234187725

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item