На Дніпропетровщині банда рекетирів вимагала гроші у аграріїв

На Дніпропетровщині банда рекетирів вимагала гроші у аграріїв
Поліція затримала злочинне угрупування в Дніпропетровській області

Троє чоловіків 25, 26 і 28 років підозрюються в хуліганстві, підпалі, розбійних нападах і вимаганні грошей у аграріїв і підприємців.

 
У Кам'янську в Дніпропетровській області спіймали рекетирів, які займалися здирництвом. Про це повідомляє прес-служба поліції області у вівторок, 22 жовтня.
 
Поліцейські управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками КОРД затримали трьох членів злочинної групи, усі затримані раніше були судимі.
 
Чоловіки у віці 25, 26 і 28 років підозрюються в хуліганстві, підпалі, розбійних нападах і вимаганні грошей у аграріїв і підприємців.
 
За місцем їхнього проживання і в автомобілях були проведені обшуки, під час яких було вилучено балаклави, рукавички і зброю, які використовувалися при скоєнні злочинів.
 
Документування діяльності членів групи розпочалося з вчинення ними у вересні хуліганства із застосуванням зброї. Під час нападу вони заподіяли місцевому жителю вогнепальне поранення. Під час розслідування було встановлено, що чоловіки згрупувалися для вимагання грошей у фермерів і можуть бути причетні до низки резонансних злочинів.
Раніше повідомлялося, що в Дніпрі затримали членів озброєної банди, які вчиняли розбої, грабежі і крадіжки з приватних будинків і квартир.
 
Також повідомлялося, що СБУ затримала банду "вибивачів" неіснуючих боргів у бізнесменів.

Related

Події в Україні 7123594741970908440

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item