Крадіжка золотого унітаза: поліція затримала трьох підозрюваних

Крадіжка золотого унітаза: поліція затримала трьох підозрюваних
Золотий унітаз можна було використовувати за прямим призначенням

Британські правоохоронці затримали трьох осіб, яких підозрюють у крадіжці унітаза, зробленого з чистого 18-каратного золота.

 
Британська поліція заарештувала трьох осіб за незвичною справою про крадіжку золотого унітаза з місця народження Вінстона Черчилля. Про це в середу, 16 жовтня, повідомляє The Guardian.
 
"35-річний чоловік, 34-річний чоловік і 36-річна жінка, усі з Оксфорда, були заарештовані за підозрою в змові з метою скоєння крадіжки зі зломом. Усі вони залишаються під вартою в поліції", - сказав представник поліції долини Темзи.
 
У вересні поліція затримала двох інших чоловіків - одного за підозрою в крадіжці зі зломом, іншого - за підозрою в змові з метою пограбування.
 
Поліцейське розслідування з приводу крадіжки у вересні в палаці Бленхейм, який є місцем народження Вінстона Черчилля, триває.
 
Зроблений з чистого 18-каратного золота унітаз під назвою Америка присутній в Бленхеймському палаці як інсталяція на художній експозиції.
 
Унітазом можна було скористатися, при цьому музейний охоронець знаходився поруч з дверима туалету.
 
Зловмисники проникли до палацу вночі і покинули місце злочину близько 04:50 зранку. Оскільки унітаз був підключений до системи каналізації і водопроводу, його крадіжка завдала істотної шкоди і привела до затоплення.
 
Раніше в бразильському місті Сан-Паулу невідомі викрали 750 кіло золота з міжнародного аеропорту. Вартість дорогоцінного металу оцінюється в 30 млн доларів.

Related

Події у світі 8479538595591992700

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item