В аеропорту Бориспіль у пасажира вилучили гранату

В аеропорту Бориспіль у пасажира вилучили гранату
Поліція встановлює, звідки і навіщо чоловікові граната

Багаж із гранатою належить 36-річному жителю Донецька, який збирався летіти в Єгипет.

 
Служба безпеки аеропорту Бориспіль вилучила гранату з багажу жителя Донецька, який летів із Києва в єгипетську Хургаду, повідомляє поліція Київської області в суботу, 30 листопада.
 
"Працівники служби безпеки аеропорту Бориспіль в одному з багажів на літак рейсу Київ - Хургада виявили предмет, схожий на гранату. Про небезпечну знахідку одразу повідомили в поліцію. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції в аеропорту Бориспіль і фахівці-вибухотехніки. Поліцейські вилучили гранату Ф-1 і запал до неї", - йдеться в повідомленні.
 
Правоохоронці встановили, що багаж із гранатою належить 36-річному жителю Донецька. Чоловік затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання.
 
За фактом інциденту порушено кримінальну справу за статтею про незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.
 
Раніше повідомлялося, що у Володарці Київської області поліція в ході обшуку у підозрюваного в крадіжці виявила гексоген - одну з найпотужніших вибухівок.

Related

Гаряча новина 2498294680007643652

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item