Суд заарештував Альперіна

Суд заарештував Альперіна
Альперіна заарештували на два місяці

Бізнесмен, якого президент особисто оголосив у розшук, може вийти під заставу в розмірі 70 мільйонів.

 
Одеському бізнесменові Вадиму Альперіну у п'ятницю, 29 листопада, обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці з можливістю внести заставу в розмірі 70 млн грн, повідомляє УНН.
 
Відзначається, що суд підтримав клопотання САП частково - Альперіна заарештували на 60 діб - до 25 січня, але суму застави зменшили до 70 млн грн замість 288 млн 150 тис. грн, про які клопотала САП.
 
Після завершення засідання адвокат бізнесмена Андрій Федур зазначив, що, найімовірніше, запобіжний захід буде оскаржено, але щоб відповісти точно, він повинен порадитися із клієнтом.
 
Представники прокуратури відзначили, що поки не готові коментувати, чи будуть оскаржувати запобіжний захід Альперіну - чекають повного тексту постанови.
 
У НАБУ Альперіна підозрюють у тому, що він очолює злочинну організацію, яка займається контрабандою товарів в Україну.
 
Раніше Зеленський закликав усіх підключитися і допомогти правоохоронцям знайти одного із "хрещених батьків контрабанди" в Україні Вадима Альперіна. "З мене особисто - цінний подарунок тому, хто найкраще допоможе відбутися довгоочікуваній зустрічі контрабандиста із законом", - написав Зеленський.
 
Потім адвокат Альперіна заявив, що бізнесмен, оголошений Зеленським у розшук, не переховується й особисто прийде до прокурора. А сьогодні стало відомо, що НАБУ затримало Альперіна.

Related

Гаряча новина 7905466598906665155

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item