Гороскоп на 20 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 20 грудня 2019 року.
Гороскоп на 20 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Овнам варто бути уважнішими в переговорах: приємний діалог сьогодні не гарантія повної згоди. Можливі несподіванки у зв'язку з прийдешнім спільним заходом. Вам може бути відмовлено в чомусь важливому, особливо, якщо мова йде про гроші, святкові сюрпризи, важливі права. Непохитним у якомусь пункті загального плану буде ваш партнер. Друзі можуть виявитися ненадійними в матеріальних справах.
Телец
Тельцям сьогодні краще спрямувати увагу в бік спілкування, дружби, гармонії і естетики. Інтерес до цих тем буде цілком доречним, якщо ви працюєте в сфері послуг і краси, а також, якщо ваші думки займає груповий захід, наприклад, ви запрошені на новорічний корпоратив, в гості. Несподіваний хвилюючий поворот подій здатний частково або повністю змінити ваші плани, імідж або бюджет.
Близнюки
Близнюки отримають від цього дня задоволення, якщо тверезо оцінять ситуацію і відмовляться від нереалістичних планів. У цьому випадку, побачення, вечірка, розмова чи інший захід пройдуть краще, ніж ви думали, а бонусом вас чекатиме приємний сюрприз. Зірки підказують, що сьогодні можна і потрібно планувати організаційну сторону (тему, регламент), але неможливо передбачити хід матеріальних справ.
Рак
Сьогодні Ракам доведеться суворіше дотримуватися правил поведінки (співпраці, гуртожитку). Краще ясно окреслити межі своєї території і не вступати без запрошення на чужу. Не варто "дозволяти собі" і нехтувати формальностями навіть у тому випадку, якщо вам по дружбі пропонують більше свободи. А ось говорити у цей день можна про все. Подвійно корисно підтримати змістовну, пізнавальну бесіду.
Лев
Для Левів день сповнений вражень. Попри ліміт часу, обмеженість заданого маршруту або кола спілкування, новини і несподівані зустрічі ймовірні і в реалі, і у віртуальному інформаційному просторі, наприклад, в соцмережах. До оригінальних варіантів новорічних заходів зірки радять поставитись з обережністю: для вас у них є не тільки переваги, але і серйозні приховані недоліки.
Діва
Сьогодні Дівам доведеться рахуватися з лімітами, головним чином, на гроші або час. Не виключені й інші суворі обмеження: юридичні рамки, особливі потреби дітей, правила управління грошовими внесками. Потрібна розбірливість в покупках, особливо, зроблених в честь свята. Можуть з'явитися непередбачені потреби, наприклад, витрати на лікування. Можливо, доведеться в чомусь відмовити собі або близьким.
Терези
Сьогодні Терези знайдуть спосіб піти від рутини і обмежень. Вашим притулком може стати творчість, спілкування, зустріч з дітьми, нестандартний проект, підготовка до свята. Вдалий привід для втечі — нештатна ситуація. Але свобода від одних рамок не скасує інші. Доведеться виконувати обов'язок, нести свою частину відповідальності, дотримуватися ліміту часу або дієти. Можуть чергуватися хвилини підйому і депресії.
Скорпіон
Скорпіонам день задасть рамки, в яких безглузді дії. Можлива несподівана зміна в сім'ї, шлюбі, дружбі, відносинах. Зірки не радять вам щось робити, поки ви не звикнете в нових умовах. Сьогодні вам краще поставити на перше місце партнерський або сімейний інтерес, і завжди йти на контакт. В якості форми протесту можна обрати прихований бунт, але не горде мовчання.
Стрілець
Стрільцям сьогодні варто бути більш чуйними до атмосфери в групі, настрою аудиторії. День гарний для світських розмов про все на світі — але лише до того моменту, поки не торкнуться питання грошей, форми або відповідальності. Ваші ідейні аргументи можуть розбитися об сувору реальність, наприклад, об дефіцит коштів для здійснення тієї чи іншої ідеї, об брак часу або прав для її повноцінної реалізації.
Козоріг
Позитивні сторони цього дня для Козорогів приглушені, зате негативні виявлені у всій красі. Можливі жорсткі рамки, фінансові сюрпризи. Головною перешкодою може стати невіра в себе або нездужання. Зірки радять не спокушати долю і вибрати стратегію мудрої обережності. Не біда, якщо при цьому буде обмежене самолюбство і залишаться «голодними» амбіції: незабаром ви наверстаєте згаяне.
Водолій
Сьогодні життя може штовхнути Водоліїв до зміни в сім'ї, побуті, харчуванні, звичках, іміджі, бюджеті. Можливі нові вісті. Залежно від ситуації, нововведення можуть і приємно хвилювати вас, і неабияк нервувати. Не всі шанси будуть доступні за прихованих обмежень, страхів або заборон. Зірки радять не поспішати з вибором, витратами та іншими оновленнями, поки ви не повернули собі точку опори.
Риби
Рибам сьогодні не варто нарікати на відмови та заборони. У більшості випадків, вони відіграють позитивну роль і стануть рятівним бар'єром, що відділяє вас від необачного кроку. У цей день легко допустити фатальну помилку, яка вплине не тільки на сьогодення, але і на майбутнє. Замість того, щоб тримати образу на долю, добре знайти інформацію, яка буде уточнювати суть, наприклад, роз'яснення до закону.

Related

Цікаво 6174914786694211536

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item