Гороскоп на 28 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 28 грудня 2019 року.
Гороскоп на 28 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овни нарешті зможуть перейти на неформальний режим спілкування і зануритися в атмосферу наближення свята. Зростає ймовірність сюрпризів у фінансовій частині, а також у сфері романтичних і дружніх симпатій. Є ризик переплутати любов і дружбу. Можливі непередбачені моменти при виборі оригінальних новорічних подарунків. Домовленості, витрати, плани, маршрути ще будуть уточнюватися.
Телець
Сьогодні Тельці стануть менш передбачувані в своїх смаках, до вподоби їм стане все формальне і стандартне. При цьому вони не завжди зуміють відокремити власний імпульс від зовнішнього, наприклад, від впливу моди або друзів. Можуть раптом змінитися плани, з'явитися дивні примхи, хвилювання, оригінальні погляди на гроші, подарунки, естетику. Жінки-Тельці, особливо квітневі, почнуть експерименти з іміджем.
Близнюки
Сьогодні Близнюків поманить вільний вітер мандрів або іскра любовних пригод. Романтичні плани можуть виявитися не в ладах з фінансовими можливостями, але зірки запевняють, що через день-другий матеріальні проблеми вдасться вирішити. Незважаючи на привабливість самої ідеї, у цей день не варто приймати рішення остаточно, наприклад, купувати тур, обирати авіарейс або бронювати готель.
Рак
Сьогодні Раки відчувають інтерес до нових поворотів у любові, незвичайних каналів доходу, експериментів у вигляді оригінального подарунку або вкладення. Багато Раків будуть не проти провести на авантюрній хвилі весь новорічний період, з таємною надією знайти новий ресурс на майбутнє, зустріти друзів, освіжити почуття або перезавантажити відносини. Стабільності це не додасть, але цікаві знахідки гарантовані.
Лев
Леви можуть поставити на паузу справи і налаштуватися на неформальний лад. День гарний для перебування в жіночих групах і хвилюючих романтичних зустрічей у незвичному форматі. Але якщо ви не в дусі або погано себе відчуваєте, вам не варто надто різко кидатися у вир розваг. Ви можете опинитися «не на тій хвилі», не готові до відповідної люб'язності, ризикуєте не оцінити знак симпатії або приємний сюрприз.
Діва
Сьогодні Діви охоче проявляють любов, турботу і дружню симпатію в своєму улюбленому форматі — а саме, в форматі послуг. Ви можете збитися з ніг, задовольняючи примхи пасії, розшукуючи подарунок дитині або оригінальну іграшку для вихованця. Можливо, вам доведеться частіше мати справу з друзями та знайомими жіночої статі. Ключові плани на свято і відпочинок у цю добу краще не затверджувати: можливі варіанти.
Терези
Терезам ця доба відкриває двері в чарівний передноворічний світ. Батькам саме час відкрити ці двері дітям. Добре зводити дитину на святкове шоу (краще всього, разом з її друзями). Вдалий момент для побачення в нешаблонному форматі, для оригінальних подарунків і незвичайної творчості. Невід'ємна межа дня — непередбачені витрати, фінансові сюрпризи, несподівані примхи дітей і коханих.
Скорпіон
Для Скорпіонів сьогодні «лакмус» — атмосфера в сім'ї. Відмінний знак, якщо вона є мирною і доброзичливою. Добре прикрашати будинок до свята, думати над новорічним меню. Прояви гармонії цінні і в інших відносинах. Чудово, якщо ви терпимі до чужих смаків, а вас не вважають агресором і тираном. У спільних планах можлива затримка: хтось ще не сказав своє вагоме слово або не готовий до діалогу.
Стрілець
Сьогодні обстановка навколо Стрільців стає гармонійною, або самі Стрільці знову стають оптимістами. Тимчасовий дефіцит ідей буде відшкодований потоком неординарних вражень. Нестандартні моменти цієї доби допоможуть змінити тему або ракурс, освіжити почуття, подружитися, помиритися. Можливі непередбачені знахідки, приємні зустрічі в близькому оточенні, несподівані бонуси при отриманні послуг.
Козоріг
Сьогодні зірки радять Козорогам змінити в чомусь своїм звичкам (тим більше, що для цього є привід). Добре внести зміни в повсякденне меню або в рутинний набір покупок. Не обов'язково обмежуватися перевіреними, але нудними стандартами при виборі подарунків і лінії творчості, доречний невеликий експеримент. Прекрасний спосіб висловити симпатію — оригінальна страва, ексклюзивне частування.
Водолій
Сьогодні Водоліям зірки дають карт-бланш на дрібні примхи. Ви можете реалізувати свої примхи або почати потурати бажанням близьких. Можливо, вам буде приємно прикрасити будинок до свята, купити обновку, ласощі. Крім того, в цю добу вам активніше симпатизують оточуючі, можливий оригінальний презент від сім'ї або друзів. Не варто купувати речі для рутинного побуту, повсякденного користування.
Риби
Сьогодні Рибам зірки радять бути альтруїстами і частіше робити приємне іншим, ніж собі. Це відповідний момент для вручення невеликих оригінальних презентів друзям, сусідам, колегам. День допомагає вловити тенденції моменту, але може дати вам невірну підказку щодо ваших особистих постійних потреб. Якщо вас потягнуло на той або інший експеримент, краще заздалегідь поставити йому розумні межі.

Related

Цікаво 1880558343954050754

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item