Як добитися від чоловіка того, чого хочеться: помилки, які допускають жінки

Чи вмієте ви просити у чоловіків те, що ви хочете.
Як добитися від чоловіка того, чого хочеться: помилки, які допускають жінки
Перераховуємо три помилки, які жінки допускають в спілкуванні з чоловіками.
Думати, що чоловіки — ясновидці
Ми, жінки, істоти чутливі, відчуваємо натяки, зміни настрою. Чоловіки інші. Щоб не наступати на граблі у стосунках з чоловіками, потрібно розуміти, що вони влаштовані інакше. Звичайно, бувають чоловіки з хорошою інтуїцією. Але навіть вони не здатні щомиті відстежувати ваш настрій і читати думки. Не треба чекати, коли чоловік здогадається, чому у вас зіпсувався настрій і нарікати на його «черствість». Він не черствий, він просто менш чутливий. Якщо ви чогось хочете, або вам щось не подобається — просто скажіть про це. Прямо, чітко і зрозуміло.
Неправильні прохання
Чи вмієте ви просити у чоловіків те, що ви хочете? Скажете, нічого складного? Але прохання можуть відрізнятися. Як ви просите? Які слова вживаєте? Запам'ятайте кілька простих правил.
  • Ніколи не починати прохання з заперечення
Неправильно: «Милий, ти б не міг мені допомогти?»
Правильно: «Милий, допоможи мені, будь ласка!»
Річ у тім, що заперечення відразу ж включає у свідомості механізм відмови. І отримати відмову на прохання, яке починається з «не» шансів набагато більше.
  • У вашому прохані не повинно бути агресії
Неправильно: «Невже так важко мене зрозуміти! Я хочу до Іспанії, ти що забув, як там було добре?»
Правильно: «Любий, а поїдьмо в Іспанію! Пам'ятаєш той захід сонця на березі?»
Спроба «наїхати» призведе до сумних наслідків. Замість Іспанії, ви отримаєте скандал і взаємні докори.
  • Не маніпулюйте за допомогою прохання
Неправильно: «Якщо ти купиш мені цей перстень, то я повірю, що ти любиш мене». Правильно: «Милий, купи мені, будь ласка, цей перстень, я давно про нього мрію!» і «Скажи мені, що любиш, я хочу це ще раз почути, у тебе такий приємний голос, коли ти це кажеш».
Чоловіки не виносять маніпуляцій. Адже маніпуляція — це сигнал про те, що жінка ставить себе вище, вважає себе розумнішою і крутішою. Це одразу вороже налаштує його.
  • Не принижуйте чоловіка в проханні
Неправильно: «Ти що, дурень? Що незрозумілого? Купити різнокольорові макарони, а не спагеті!».
Правильно: «Милий, купи, будь ласка, різнокольорові макарони, знайдеш їх на полиці поруч з соняшниковою олією. Якщо хочеш, візьми й спагеті».
Принизливі слова в розмові з чоловіком не допустимі. Крапка.
Думати, що чоловік зобов'язаний виконувати ваші прохання
Все, що робить для вас чоловік, він робить з любові до вас. Цінуйте це. Не нахабнійте, не думайте, що він зобов'язаний це робити, тому що у вас штамп в паспорті або через ваші гарні очі. Кожен раз, коли чоловік щось робить для вас — дякуйте. Навіть якщо він просто помив вашу тарілку. Навіть якщо зустрів з роботи, і робить це щодня. Навіть якщо забрав із садочка дитину. Ваше «дякую» і «будь ласка» — не приниження, не уклін, це звичайне людське ставлення. Якого так бракує в сім'ях, на жаль. Люди думають, що якщо вони живуть разом, то вже «не до церемоній».
Але статистика доводить зворотне. Найміцніші сім'ї — ті, де люди дякують один одному, де до будь-якого знаку уваги та вчинку ставляться тепло. Якщо ви хочете зберегти вашу любов, чиніть, як на початку стосунків. Адже в цукерково-букетний період, ви б подякували за те, що чоловік зустрів вас на вокзалі? То що змінилося після весілля? Він зобов'язаний? Звідки взялася ця думка? Пам'ятайте, якщо ваш чоловік балує вас, виконує ваші прохання — він робить це не з обов'язку, а з любові. Не зловживайте. І обов'язково дякуйте.
Досягти від чоловіка того, чого ви хочете неважко. Потрібно просто пам'ятати, що чоловік — жива людина. Кохана людина. І правильно його просити.

Related

Цікаво 7818089407224009803

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item