Хлопчик, якого вбили у Києві, виявився хрещеником Білик

Хлопчик, якого вбили у Києві, виявився хрещеником Білик
У Києві під час обстрілу авто вбили 3-річного сина депутата

Застрелений трирічний син депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва виявився хрещеником співачки Ірини Білик.


Загиблий під час стрілянини в центрі Києва трирічний син депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва виявився хрещеником співачки Ірини Білик. Про це артистка написала  на своїй сторінці в Facebook ввечері 1 грудня.
 
"Не можу сидіти і робити вигляд, що нічого не сталося. Вбита маленька дитинка, чудовий малюк, хрещеною якого я є. Навіщо все в цьому світі, якщо так просто вбивають людей, діток, в центрі улюбленого міста. Мій маленький Ангеле, Сашенько, прости цим дорослим нелюдам їхню жорстокість", - написала Білик.
 
 
Нагадаємо, трирічний Олександр загинув в результаті стрілянини, яка сталася ввечері 1 грудня в самому центрі Києва - на перетині вулиць Льва Толстого і Тарасівській. Дитина померла в кареті "швидкої"  дорогою в лікарню.
 
Як стало відомо, під час обстрілу автомобіля Rang Rover було скоєно замах на депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва.
 
Через стрілянину поліція Києва ввела план "Сирена". Правоохоронці розшукують автомобіль, на якому, ймовірно, зникли зловмисники. Попередньо, це Lexus.

Related

Суспільство 8553198324059875394

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item