ОП підтвердив зустріч Зеленського з Путіним

ОП підтвердив зустріч Зеленського з Путіним
Путін і Зеленський можуть обговорити газові питання

У зустрічі президентів можуть взяти участь виконавчий директор Нафтогазу і міністр енергетики України.

 
Після саміту нормандської четвірки президент України Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін проведуть двосторонню зустріч, повідомив у понеділок, 9 грудня, заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, пише Інтерфакс-Україна.
 
"Після зустрічі чотирьох лідерів у Нормандському форматі президент Володимир Зеленський проведе двосторонню зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним", - сказав він.
 
Тимошенко також повідомив, що до переговорів у нормандському форматі Зеленський проведе зустріч з президентом Франції Емманюелем Макроном, а потім з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.
 
Заступник голови ОП також повідомив, що до складу делегації входять виконавчий директор Нафтогазу Юрій Вітренко і міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель.
 
"Щодо делегації, знаю, що є питання щодо газу і так далі. У складі делегації є пан Оржель і пан Вітренко. При необхідності вони братимуть участь в обговоренні питань газу та інших питань, які їх стосуються", - повідомив Тимошенко.
 
Раніше ЗМІ повідомили, що на зустрічі Путіна і Зеленського будуть присутні глава Газпрому Олексій Міллер і міністр енергетики РФ Олександр Новак.
 
Нагадаємо, Зеленський раніше допускав, що на зустрічі в Парижі може бути піднято питання газових переговорів, які безрезультатно тривають кілька місяців.

Related

Політика 3232543453725875351

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item