Авіакомпанії Казахстану перевірять після авіакатастрофи

Авіакомпанії Казахстану перевірять після авіакатастрофи
Токаєв доручив перевірити авіакомпанії Казахстану

Розпорядження про перевірки зробив президент Казахстану. Він також доручив встановити обставини трагедії і притягнути винних до відповідальності.

 
У Казахстані проведуть перевірки місцевих авіакомпаній. Відповідне доручення зробив президент Касим-Жомарт Токаєв, повідомляє Tengri News у п'ятницю, 27 грудня.
 
"Президент (Токаєв, - ред.) дав доручення: забезпечити проведення якісного та об'єктивного розслідування причин і обставин, що призвели до краху літака; вжити вичерпних заходів щодо завершення комплектування АТ Авіаційна адміністрація Казахстану кваліфікованими фахівцями, провести перевірку діяльності всіх авіакомпаній і об'єктів авіаційної інфраструктури з метою приведення їх у відповідність до вимог безпеки", - сказано в повідомленні.
 
Токаєв також доручив Генпрокуратурі і МВС вжити заходів щодо виявлення причин і умов, що сприяли авіакатастрофі, і притягнення винних до встановленої законом відповідальності, а також вивчити питання законності приватної забудови в безпосередній близькості від кордону аеропорту Алмати.
 
Нагадаємо, що внаслідок аварії пасажирського літака в районі Алм-Ати загинули 12 осіб. Всього на борту літака було 93 людини, в тому числі, двоє українців, які отримали травми.  Літак впав незабаром після зльоту і врізався у споруджуваний будинок.

Related

Події у світі 3256678498834097020

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item