Названі умови скасування санкцій США проти Росії

Названі умови скасування санкцій США проти Росії
"Санкції з пекла" набули чинності 20 грудня

Законопроект містить поправки, які передбачають скасування антиросійських санкцій у двох випадках.

У законопроекті DASKA внесені поправки, які встановлюють порядок введення та скасування антиросійських санкцій. Документ опублікований на сайті Конгресу США.
Законопроект передбачає введення санкцій проти РФ у двох випадках: втручання у внутрішню політику США і агресія проти України.
Поправки двох сенаторів встановлюють теоретичну можливість відмови від введення санкцій.
Зняття санкцій відбудеться в тому випадку, якщо розвідка і Держдепартамент представлять доповідь, в якій доведуть, що такого втручання не було. Аналогічний принцип діє щодо санкцій через агресію до України. Після підписання законопроекту Держдеп і Нацрозвідка повинні протягом 45 днів представити доповідь, в якій буде вказано, чи бере участь Росія у військових діях проти України, підтримує їх або ж ні.
Санкції накладаються на російські СПГ-проекти за кордоном, на держборг Росії, банки, які підтримують втручання в демократичні процеси, суднобудівні компанії тощо.
Також у законопроекті з'явився розділ, в якому говориться, що завданням США щодо НАТО має бути "укладення угоди, за якою члени НАТО не повинні купувати оборонні технології, несумісні з безпекою систем альянсу".
Ще один новий розділ має назву "Введення санкцій з урахуванням вбивств, скоєних Російською Федерацією на території Сполучених Штатів і країн - учасниць НАТО".
Нагадаємо, в п'ятницю, 20 грудня, президент США Дональд Трамп підписав законопроект про оборонний бюджет на 2020 фінансовий рік, який передбачає санкції щодо російських газопроводів Північний потік-2 і Турецький потік.
У Росії пообіцяли відповісти на обмежувальні заходи США.

Related

Події у світі 4363573265208534960

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item