Салат «Олів’є» по-радянськи
https://povnatorba.blogspot.com/2019/12/blog-post_748.html
У кожній родині свій рецепт цього салату. І відрізняються як за складниками та їх кількістю, так і величиною порізаних шматочків.
Але головна умова однакова для усіх – готувати і вимішувати радянський «Олів’є» необхідно в тазику.
Інгредієнти для салату
300 г вареної ковбаси
5 картоплин
2 морквини
1 цибулина
6 яєць
1 банка консервованого горошку
3 квашені огірки
майонез для заправки.
сіль, перець на смак
Як приготувати радянський «Олів’є»
Овочі відварити в мундирі, остудити, почистити шкірку, порізати кубиками.
Яйця відварити накруто (12 хв.), почистити, посікти.
Порізати огірки, цибулю, ковбасу.
З горошку злити маринад, викласти в тазик до порізаних інгредієнтів.
Посолити, поперчити, заправити майонезом.