Салат «Олів’є» по-радянськи

Салат «Олів’є» по-радянськи

У кожній родині свій рецепт цього салату. І відрізняються як за складниками та їх кількістю, так і величиною порізаних шматочків. 
Але головна умова однакова для усіх – готувати і вимішувати радянський «Олів’є» необхідно в тазику.

Інгредієнти для салату

300 г вареної ковбаси
5 картоплин
2 морквини
1 цибулина
6 яєць
1 банка консервованого горошку
3 квашені огірки
майонез для заправки.
сіль, перець на смак

Як приготувати радянський «Олів’є»

Овочі відварити в мундирі, остудити, почистити шкірку, порізати кубиками.
Яйця відварити накруто (12 хв.), почистити, посікти.
Порізати огірки, цибулю, ковбасу.
З горошку злити маринад, викласти в тазик до порізаних інгредієнтів.
Посолити, поперчити, заправити майонезом.

Related

Смачно 4200088246147153238

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Коменти

Право на владу

Радіо

Варто подивитись

Виберіть бажане відео, натиснувши "PLAYLIST" у лівому кутку цього програвача.

Facebook

Зараз на сайті

Нас відвідали

Яндекс.Метрика
item