У Миколаєві жінка постраждала під час поліцейських стрільб

У Миколаєві жінка постраждала під час поліцейських стрільб
Поліція завела справу про умисне легке тілесне ушкодження

Призначено проведення медичних експертиз, які повинні встановити походження поранення і характер його отримання.

 
У поліцію Центрального району Миколаєва звернулася 38-річна місцева жителька і повідомила, що коли вона вигулювала собак у районі стрільбища, де тренуються поліцейські, отримала поранення шиї. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в неділю, 22 грудня.
 
За свідченнями потерпілої, вона перебувала за 200-250 метрів навскоси від місця проведення стрільб, коли відчула печіння в області шиї. Жінка чула, що в цей час на полігоні проводяться навчальні стрільби. Ні одяг, ні інші частини тіла не постраждали.
 
Поліція почала кримінальне провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження (ст.125 КК України). Призначено проведення медичних експертиз, які повинні встановити походження поранення і характер його отримання. Вирішується питання про передачу провадження у ДБР.
 
Раніше повідомлялося, що в Харкові поліцейський відкрив стрілянину в метро. Спецпідрозділ патрульної поліції ТОР роззброїв 22-річного капрала поліції і затримав його.
 
Напередодні стало відомо, що в Луцьку озброєний ножем зловмисник поранив двох правоохоронців, які перебували поза службою.

Related

Суспільство 7759523647289239447

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item