Nord Stream-2: РФ пообіцяла відповідь на санкції США

Nord Stream-2: РФ пообіцяла відповідь на санкції США
РФ обіцяє відповідь США на санкції

Росія відповість на санкції Америки через Північний потік-2 без шкоди для себе, повідомив Сергій Лавров.

Москва відповідатиме на санкції Вашингтона, але так, щоб не завдати шкоди собі. Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в ефірі одного з російських телеканалів, передає ТАСС.
"На санкції ми будемо відповідати, але так, щоб нам самим собі не завдати шкоди. Але відповідати будемо точно. І, звичайно, ми будемо це враховувати, вибудовуючи всі наші відносини", - сказав він.
Глава російського зовнішньополітичного відомства зазначив, що ніколи не думав, що американські політики дійдуть таких рішень, які "не роблять честі серйозним політичним діячам".
"Для мене це дуже важко розуміється ситуація, тому що більшість цих конгресменів, членів Палати представників, сенаторів, перш за все від Демократичної партії, я знав або заочно, або безпосередньо. Я ніколи не думав, що політики можуть дійти таких рішень, які не роблять честі серйозним політичним діячам", - повідомив глава російського зовнішньополітичного відомства.
Нагадаємо, президент США Дональд Трамп підписав бюджет на 2020 рік, який включає санкції проти Північного потоку-2 і Турецького потоку. Як заявили в американському Мінфіні, санкції вже набули чинності.

Related

Події у світі 7903805339186444527

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item