12-місячну дівчинку вбила свічка

У селі Порошково Перечинського району на Закарпатті під час пожежі загинула однорічна дівчинка, яку батьки залишили вдома зі старшою сестричкою. Біля ліжка дітей батьки залишили запалену свічку, від якої зайнялося.
Трагедія сталася ввечері 13 січня, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.
12-місячну дівчинку вбила свічка
На Закарпатті під час пожежі від свічки загинула однорічна дівчинка
"Сім'я проживає у будівлі, яка розташована в полі, за 400 метрів від населеного пункту. Там відсутні будь-які умови для проживання: немає газу, електроенергії, водопостачання. Ввечері 29-річний тато та 17-річна мати пішли з дому. Біля ліжка, де була малолітня, залишили запалену свічку, від якої ліжко зайнялося. Дитина отримала значні опіки. Вони, ймовірно, і стали причиною смерті. Старша дівчинка не постраждала", - сказано в повідомленні.
Сім’я проживає у будівлі без зручностей, яка розташована в полі
Сім’я проживає у будівлі без зручностей, яка розташована в полі
Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "злісне невиконання батьками їх обов'язку, що спричинило тяжкі наслідки". Поліція разом з соціальними службами перевіряє умови проживання у будинку та хоче вилучити з сім'ї іншу дитину.
З'явилися подробиці пожежі у багатоповерхівці в Токмаку на Запоріжжі, в якій загинули маленькі братики. За уточненою інформацією хлопчикам було 1,5 та 4 роки. Їх непритомних разом із 27-річною матір'ю знайшли в сусідській квартирі. У їхній могло зайнятися від недопалка або свічки, оскільки через борги комунальники відрізали їхню оселю від електрики.

Related

Гаряча новина 4848177671250279620

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item