До Конгресу внесли резолюцію про підтримку України

До Конгресу внесли резолюцію про підтримку України
До Конгресу внесли законопроєкт про двопартійну підтримку України
У Палаті представників Конгресу США внесли на розгляд резолюцію на підтримку України.
"В час, коли російська демократія, на жаль, руйнується на наших очах, коли президент Путін нещодавно загарбав владу, Україна продовжує вживати заходів для посилення своїх демократичних інститутів. Успіх України підсилить інтереси національної безпеки США в регіоні та в усьому світі", – йдеться в документі, передає "Голос Америки".
Ініціаторами резолюції стала так звана група підтримки України у Палаті: Марсі Каптур (Огайо), Енді Гаріс (Мериленд), Майк Квілі (Іллінойс), Браян Фіцпатрик (Пенсильванія). Автори стверджують, що без підтримки України з боку Штатів неможливе зміцнення свободи та демократії в Європі.
Резолюцію внесли на розгляд у той день, коли у Сенаті офіційно зачитали статті імпічменту президенту США Дональду Трампу.
"Будучи співголовами двопартійної української групи у Конгресі, ми раді представити цю двопартійну резолюцію, що підтверджує підтримку США українського народу та українського демократичного напрямку, вільного від російського злочинного впливу", – заявили ініціатори документу.
Раніше у посольстві Сполучених Штатів повідомили про відновлення військової допомоги для України. В американському посольстві зазначили, що виділення допомоги продовжать, адже підтримка України є важливим національним інтересом США.

Related

Події у світі 4336953809236441333

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item