Зеленський назвав умову для миру на Донбасі

Зеленський назвав умову для миру на Донбасі
Зеленський на форумі в Давосі

Військові дії на сході України можуть припинитися в будь-який день, якщо цього забажають зацікавлені сторони.

 
Війна може завершитися, як тільки цього забажають усі сторони конфлікту. Про це в середу, 22 січня, заявив Президент України Володимир Зеленський на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, повідомляє прес-служба ОП.
 
"Ми поки що не змогли повністю припинити вогонь, досі втрачаємо наших громадян. Але я не випадково говорю "поки що". Я впевнений: якщо всі сторони захочуть припинити війну, вона припиниться завтра. Україна захищає свою землю", - сказав Зеленський, відповідаючи на запитання засновника ВЕФ Клауса Шваба на публічній сесії в Давосі.
 
Зеленський також зазначив, що, незважаючи на блокування саміту в нормандському форматі в попередні роки, зустріч лідерів нормандської четвірки все-таки відбулася. І наприкінці минулого року була реалізована важлива домовленість про звільнення 76 незаконно утримуваних українців.
 
"Я дійсно дуже радий, що завдяки нашій команді після трьох років блокування зустрічі в нормандському форматі нарешті в грудні відбулася ця зустріч", - заявив Зеленський, висловивши подяку партнерам - Франції та Німеччині.
 
 
Також Зеленський провів у рамках форуму низку зустрічей, зокрема відбулися переговори з президентом ЄБРР.

Related

Події у світі 2371529431175932933

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item