У Кременчуці застосували сльозогінний газ проти водія

У Кременчуці застосували сльозогінний газ проти водія
Копи застосували наручники і сльозогінний газ

Поліцейські завдали фізичного болю і моральних страждань водієві, стверджує слідство.

 
Офіс Генерального прокурора доручив прокуратурі Полтавської області перевірити інформацію про протиправні дії поліції в Кременчуці під час затримання водія. Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора в суботу, 11 січня.
 
"За версією слідства, 6 січня під час затримання громадянина співробітники патрульної поліції в місті Кременчук застосували фізичну силу, заподіяли фізичний біль та моральні страждання водієві, протиправно використовуючи спеціальні засоби - наручники, засоби сльозоточивої дії", - йдеться в повідомленні.
 
До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею про перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжується насильством (ч. 2 ст. 365 КК України).
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань у Полтаві.
 
Нагадаємо, що раніше під Києвом поліцейському пробили викруткою обличчя. Внаслідок нападу поліцейський отримав пробиту щоку, травму язика і вибитий зуб. Відкрито кримінальну справу.
 
Також повідомлялося, що на Закарпатті п'яний напав з ножем на поліцейського. Поліцейському довелося зробити попереджувальний постріл в повітря, щоб вгамувати неадеквата.
 

Related

Суспільство 5247885378057749944

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item