Зеленський: Україна планує повернути всі території

Зеленський: Україна планує повернути всі території
Володимир Зеленський дав інтерв'ю ізраїльським ЗМІ

Глава держави заявив про небезпеку прецеденту порушення міжнародного права й окупації територій іншої країни.

 
Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю ізраїльським ЗМІ заявив, що Україна має намір повернути всі свої тимчасово окуповані території: на Донбасі і в Криму. Про це у п'ятницю, 24 січня, повідомляє Інтерфакс-Україна.
 
"Ми не бачимо взагалі вирішення конфлікту без повернення нашої територіальної цілісності. У нас дуже велика країна. Я знаю, що таке горе, як у нас, є і в інших країнах. Є Грузія, Молдова, якщо далеко не ходити. Але Україна - дуже велика країна. Там (на окупованих територіях Донбасу і Криму - ред.) кілька мільйонів українців. Ми, звичайно, повинні повернути всі наші території", - сказав він в інтерв'ю ізраїльському 9 каналу.
 
Зеленський заявив, що окупація територій - серйозний прецедент для всього світу, що дає підстави вважати, ніби "так можна".
 
"І це найстрашніше. Це жахливо і це погано. Якщо це так закінчиться в Україні, що ми не повернемо наші території, я впевнений, тоді це не остання історія", - зазначив Зеленський, попереджаючи про окупації, які можуть послідувати надалі.
 
Раніше повідомлялося, що в Румунії розгорівся скандал через промову Зеленського, в англійському перекладі якої ішлося про окупацію Північної Буковини Румунією.
 

Related

Політика 7353117566162625631

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item