Зловмисники побили та намагалися викрасти підприємця

Зловмисники побили та намагалися викрасти підприємця
Правоохоронцям вдалося затримати зловмисників.

У Черкаській області зловмисники побили та намагалися викрасти місцевого підприємця.
Як зазначається, двоє чоловіків під виглядом купівлі автомобіля побили місцевого підприємця, надягли кайданки та намагалися вивезти його за межі міста. Потерпілому вдалося втекти та звернутися за допомогою до правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.
Правоохоронці відшукали викрадений автомобіль та вилучили речові докази на місці події, які допомогли встановити особу одного з нападників.
"Ним виявився житель Київської області. Його наступного ж дня затримали на території міста Черкаси. Також правоохоронці встановили і його спільника, ним виявися рідний брат затриманого. Місцеперебування його також встановлено. Його затримали на території Київської області", - розповіли в поліції.
У ході обшуків за місцем проживання та в автомобілях зловмисників було виявлено балаклаву, форму працівників поліції, пластикові хомути, якими планувалось зв'язувати потерпілого, шприци з невідомою речовиною та стартові пакети від сім-карт.
"На даний час обох нападників затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці встановлюють інших учасників злочинної групи, які можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення", - йдеться в повідомленні.
З квартири одеської пенсіонерки вкрали всі її заощадження - понад мільйон гривень. Зловмисником виявився 26-річний чоловік, який робив ремонт у квартирі.

Related

Гаряча новина 7731042540862552355

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item