У США розповіли, яку зброю отримає Україна

У США розповіли, яку зброю отримає Україна
Екс-глава посольства США розповів, яку зброю отримає Україна в 2020 році

У 2020 році Україні нададуть протикорабельні ракети, дрони і радіокомунікаційне обладнання, заявив Вільям Тейлор.


США визначилися, які види озброєння нададуть Україні в 2020 році. Про це заявив колишній тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор в інтерв'ю ТСН в суботу, 4 січня.
 
"Ми хотіли б продовжити діалог з Міністерством оборони України та начальником Генерального штабу генералом Хомчаком про те, які конкретно системи вам потрібні. Конгрес США вже підписався під конкретними системами озброєння. Ми вже говорили про них. Це протикорабельні ракети, дрони, радіокомунікаційне обладнання", - сказав Тейлор.
 
Він також додав, що мова йде саме про те озброєння, яке Україна отримає в 2020 році.
 
"Саме так, це те, що буде надходити. І це важливий компонент для того, щоб Україна могла захищатися від росіян", - додав дипломат.
 
Нагадаємо, що раніше Трамп підписав оборонний бюджет США. Документ передбачає 300 мільйонів доларів військової допомоги Україні і введення санкцій проти РФ.
 
Також повідомлялося, що у вересні Україна отримала від США військової допомоги на 125 млн. ЗСУ отримали технічне спорядження на майже 100 млн грн і Держприкордонслужба отримала комунікаційне обладнання на загальну суму понад 30 млн грн.

Related

Події у світі 989879236785901820

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item