Затримано вбивць Аміни Окуєвої - прокуратура

Затримано вбивць Аміни Окуєвої - прокуратура
Аміна Окуєва була вбита 30 жовтня 2017 року

На рахунку злочинців ще два замовних вбивства, які також розкриті, стверджують в прокуратурі.

Правоохоронці затримали вбивць ветерана АТО і громадського активіста Аміни Окуєвої. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області в Facebook в неділю, 12 січня.
"Завдяки злагодженій роботі поліції Київської області та прокуратури області сьогодні затримані виконавці зухвалого вбивства Аміни Окуєвої і замаху на вбивство Адама Осмаєва", - йдеться в повідомленні.
У наглядовому відомстві стверджують, що на рахунку злочинців ще два замовних вбивства, скоєних у вересні 2016 року і в січні 2019 року, які також розкриті.
"В даний час слідчі дії тривають, проводяться заходи щодо затримання всіх учасників злочинної організації та встановлення замовників", - додали в прокуратурі.
Інформацію про затримання кілерів підтвердив глава МВС Арсен Аваков. За його словами, ДНК затриманих збіглося з тим, що було залишено на зброї. Також Аваков оприлюднив відео задирання одного із зловмисників і його фотографію.
Підозрюваний у вбивстві Аміни Окуєво. Фото: А. Аваков/Facebook
Нагадаємо, 30 жовтня 2017 року Аміна Окуєва була убита під час другого замаху на залізничному переїзді біля селища Глеваха в Київській області. Її чоловік Адам Осмаєв був поранений. Їхній автомобіль розстріляли з автоматів.
Перший замах на Окуєву і її чоловіка стався 1 червня 2017 в Києві. Тоді кілер і Осмаєв отримали серйозні поранення. Нападник був затриманий.

Related

Суспільство 8021470270396951382

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item