"У діях політичного керівництва є ознаки державної зради. Їх коріння треба шукати в Омані", - Безсмертний

"У діях політичного керівництва є ознаки державної зради. Їх коріння треба шукати в Омані", - Безсмертний

19 лютого Роман Безсмертний поділився своїм баченням політики Зеленського та впливу Росії на оточення президента


Про це дипломат Роман Безсмертний заявив у етері програми "Вечір з Мирославою Барчук", передає Еспресо.TV.

"Мені відомо, що на засіданні РНБО частина військових абсолютно чітко вказали на те, що треба відповідати, треба визначити об'єкти по яких наносити удар, треба противника чітко попередити, що при повторі обстрілів української території буде наноситись такий удар", - заявив Безсмертний.

"З появою в цій царині пана Єрмака ми перейшли на типовий совок, на типову рашистську дипломатію, коли закритий "договорняк". Ми не знаємо, що пообіцяно паном Зеленським Путіну. І отут є трагедія. про що йшла мова в Омані? Ми не знаємо! І, очевидно, що далі буде викидатися інформація. Він (Зеленський - Ред.) знаходиться в ситуації, коли мусить мовчати, мусить говорити про якийсь миротворчий процес", - зазначив він.

"Тому що, якщо, не дай Бог, він скаже щось, - буде викинута чергова інформація про ситуацію в Омані. Буде викинута ще якась інформація про ситуацію в Парижі", - додав дипломат.

Безсмертний зауважив, що якщо порівняти заяви прес-служб після останньої телефонної розмови між Зеленським та Путіним, то з українського боку це звучало так: "відбулась конструктивна розмова". А з російського боку звучало так: "Президент Путін різко вказав президенту Зеленському на неприпустимість невиконання першого, другого, третього."

Безсмертний зазначив, що першим йшло інкорпорування формули Штайнмаєра в законодавство України.

"Я розумію, що за офіційною стороною, про яку ми чули й бачили є ще щось те, що змушує Зеленського мовчати і робите те, що від нього вимагається", - наголосив він.

"З моєї точки зору, у діях зараз політичного керівництва є ознаки державної зради. Їх коріння треба шукати в Омані", - заявив Роман Безсмертний

Пані Мирослава запитала, чи не натякає Роман Безмертний на те, що події в Омані були пасткою для Зеленського, щоб тримати його на гачку.

"Що відбулося: вони спочатку втягнули Єрмака в закриті переговори. І мені це зрозуміло. Хто брав участь в розмовах з росіянами, той знає, що перше, що вони роблять, це намагаються закрити процес і досягнути персональних домовленостей для того, щоб потім шантажувати людину.І оцей швидкоплинний візит в Оман, він говорить про те, що вкинули наживку, яку ковтнули: і Єрмак, і президент Зеленський", - зазначив Безсмертний.

"А далі найтрагічніше відбувається - уже відкрутити назад ситуацію не можна, а розмова відбулася.Там як? Записана розмова, записані домовленості, і коли ти не тримаєшся цього вектора, тебе починають шантажувати", - пояснив колишній посол.

"Що свідчить про те, що відбулись якісь домовленості. Те що інформація була спочатку викинута про те. що зустріч відбулася.потім про те, що туди прилітав Патрушев. Що третє буде викинуте? Що далі буде?" - провадив він.

За словами Безсмертного далі може з'явитись якесь відео, "цидулка" чи інша інформація, що компрометуватиме Зеленського.

"Це той інструмент, яким завжди керувалася КДБ-шна система і нинішня російська", - зазначив колишній посол, Роман Безсмертний.

Related

Політика 4272845828055719905

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item